📷 Vrouwen Anderlecht in Malta voor levensbelangrijke duels

📷 Vrouwen Anderlecht in Malta voor levensbelangrijke duels
Foto: © Louis Evrard
Word fan van Anderlecht! 1167

De vrouwen van RSC Anderlecht weten waar ze aan toe zijn. Ze zullen in de Champions League in Malta gaan spelen tegen Rode Ster Belgrado. Daarna volgt mogelijk een finale van de eerste voorronde.

Enkele maanden geleden werd de kalender van de Jupiler Pro League, de Challenger Pro League en ook van de Super League bekend gemaakt. Daarbij werd duidelijk dat Anderlecht op speeldag 2 meteen bye zal zijn bij de vrouwen.

Om een evidente reden, want dan spelen ze in de eerste voorronde van de Champions League twee duels op drie dagen. Voor paars-wit wordt het hét uitgelezen moment om eens te proberen een ronde verder te gaan in het verhaal.

Avontuur in Malta

Op 4 en 7 september spelen ze een halve finale en (hopelijk) een finale om zich te plaatsen voor de tweede en laatste voorronde. De loting is ondertussen achter de rug en de paars-witte vrouwen zijn gekoppeld aan Rode Ster Belgrado.

Als ze die wedstrijd tot een goed einde brengen, dan volgt een finale van de eerste voorronde tegen de winnaar van FC Birkirkara uit Malta en FK Breznica Pljevlja uit Montenegro. Ook geen onhaalbare kaarten voor Anderlecht.

Paars-wit is ondertussen al eventjes in Malta en trainde al ter plaatse. Daar werden ook beelden van gedeeld via de sociale media.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties