Wat deden de Flames in het buitenland dit weekend?

Wat deden de Flames in het buitenland dit weekend?
Foto: © photonews
Word fan van België! 98

Het nieuwe voetbalseizoen trekt zich overal in de wereld stilaan opnieuw op gang. En daarbij komen ook steeds meer Belgen in het buitenland in actie. Wat deden de Flames in het buitenland dit weekend? Een overzichtje is op zijn plaats.

Op zaterdag speelde de nieuwbakken club van Marie Detruyer en Tessa Wullaert Internazionale zijn eerste wedstrijd van de Serie A tegen Sampdoria uit Genoa. En dat leverde meteen veel doelpunten op.

Niet van Belgen echter. Detruyer speelde een uurtje mee bij de Milanezen, terwijl Tessa Wullaert er nog niet bij was voor haar nieuwe team. Vijf verschillende speelsters troffen raak voor de eerste leider in de Italiaanse competitie.

Marie Detruyer
© photonews

In Duitsland was er een duel tussen SGS Essen en Hoffenheim. Bij de bezoeksters bleef Féli Delacauw de hele wedstrijd op de bank zitten, terwijl Jill Janssens de hele match mocht spelen.

Hoffenheim wint ook

Cerci en Memeti zorgden voor de doelpunten voor hun team, de aansluitingstreffer van Essen kwam te laat en zo doet ook Hoffenheim meteen een goede zaak.

Belgenlegioen Sassuolo neemt het zondagavond nog op tegen Juventus in een absolute kraker. Daarvan houden we u later op de hoogte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties