🎥 De beelden van de knappe en ruime zege van RSC Anderlecht in Westerlo

🎥 De beelden van de knappe en ruime zege van RSC Anderlecht in Westerlo
Foto: © Louis Evrard

RSC Anderlecht won al zeven keer op rij de titel in de Super League. En ze zijn duidelijk klaar om voor een achtste oppergaai op rij te gaan. Dat zal ook de komende weken moeten gaan blijken, maar speeldag 1 bracht alvast spektakel.

RSC Anderlecht haalde het al bij al makkelijk op bezoek bij KVC Westerlo, de nieuwkomer in de Super League dit seizoen. Zij kwamen in de plaats van Woluwe, Charleroi en KV Mechelen.

Dankzij Sarah Wijnants en Luna Vanzeir werd het al voor de rust 0-2 voor de bezoeksters. En dan moesten de momenten voor Delabre nog komen.

Hattrick Delabre

Met een hattrick zorgde de Franse aanvalster voor een zware overwinning voor paars-wit. De 0-5 maakt van Anderlecht meteen een favoriet voor de titel, ook dit seizoen - al zijn de ambities van de Kemphanen in hun eerste seizoen eerder beperkt.

De 0-1 was een voorzet-schot van Wijnants, de 0-2 van Vanzeir kwam er op voorzet van diezelfde Wijnants. En ook de goals van Delabre mochten er meer dan zijn.

Twee rake kopslagen en om af te sluiten een intikkertje. Van het duel werden - zoals al jaren het geval is - mooie beelden gemaakt door Christophe Evrard, die ondertussen werden samengevat. Geniet mee! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties