OH Leuven klaar om eindelijk de titel te pakken in Super League? Coach geeft duidelijk antwoord

OH Leuven klaar om eindelijk de titel te pakken in Super League? Coach geeft duidelijk antwoord
Foto: © Louis Evrard
Word fan van Dames OHL! 29

OH Leuven begint zijn seizoen in de Super League op zaterdagnamiddag op bezoek bij Club YLA. Het is een heruitgave van de bekerfinale van vorig seizoen, maar ook vooral de start van een belangrijke jaargang voor de Leuvenaars.

De voorbije twee seizoenen ging OH Leuven als leider de play-offs in, evenveel keer moesten ze de leidersplaats en titel uiteindelijk aan RSC Anderlecht laten. Dit seizoen dan maar eindelijk eens?

Het is alvast het doel om eindelijk die eerste prijs te pakken in de geschiedenis van de Leuvenaars. En ondanks het vertrek van een aantal sterkhouders én de T1 lijken ze bij OH Leuven toch nog ambitieus te zijn.

Kees Eurlings
© photonews

Nadia Coolen, Maria Kunstek en Sara Pusztai en Lowiese Seynhaeve kwamen de rangen versterken in Leuven. "Ik vind niet dat we zwakker zijn dan vorig seizoen. We hebben weliswaar drie sterkhoudsters laten gaan, maar hun vertrek werd volgens mij goed opgevangen."

Eurlings als extra troef

"Hannah Eurlings is een extra troef en gaf in de voorbereiding een sterke indruk. De competitie zal er wel wat anders uitzien. De reeks is sterker geworden, dit seizoen zal elke match een topper worden. Onze eerste match in Brugge wordt meteen een waarde­meter."

"Club YLA is versterkt en heeft een nieuwe coach, net als wij. Ons eerste doel in de reguliere competitie is om ons zo snel mogelijk te verzekeren van play-off 1", aldus nieuwe T1 Arno Van Den Abbeel in Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties