Belgische voetbalbond zet nog eens in op belang van diversiteit en inclusie

Belgische voetbalbond zet nog eens in op belang van diversiteit en inclusie
Foto: © photonews
Word fan van België! 98

"Vind je diversiteit en inclusie belangrijk binnen je club? Én loopt er een project of een initiatief? Schrijf je dan nu in voor de Come Together Awards!" Dat is de boodschap van de Belgische voetbalbond alvast.

"De jury bestaat dit jaar uit Thierry Witsel, Arthur Theate en Kassandra Missipo. Het trio zal de awards uitreiken aan de winnaars. Wie treedt in de voetsporen van AA Gent en Lyra-Lierse?"

"De eerste editie van de Come Together Awards was een groot succes. Na een spannende strijd won KAA Gent in de categorie profclub en K. Lyra-Lierse als amateurclub."

Voetsporen van Gent en Lyra-Lierse

"VZW ÊKHÔ Sport werd niet alleen geëerd met een award for supportive organisation, maar won met de steun van de KBVB ook de UEFA Foundation For Children Award 2024. Reden genoeg voor clubs en VZW’s om zich in te schrijven voor de tweede editie, op 15 november 2024! 

"Met de Come Together Awards – genoemd naar het gelijknamige Come Together actieplan – willen de KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en de Pro League, clubs in de kijker zetten die discriminatie en racisme aanpakken en inclusie bevorderen." 

Missipo
© photonews

"En een aantal initiatiefnemers eren. Iedereen die betrokken is bij een voetbalclub kan – voor 15 september 2024 – een initiatief nomineren via onderstaande formulier. Zowel individuele als groepsinitiatieven komen in aanmerking voor een award."

Inschrijven kan via de webstek van de Belgische voetbalbond  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties