25-jarige Belgische hangt voetbalschoenen definitief aan de haak

25-jarige Belgische hangt voetbalschoenen definitief aan de haak
Foto: © photonews
Word fan van Anderlecht! 1167

Ook in het vrouwenvoetbal worden er heel wat transfers afgerond. Soms zijn er ook speelsters die terugkeren. En dan zijn er de verhalen van speelsters die een einde maken aan hun carrière. Soms op heel jonge leeftijd.

Een jaar geleden klonk het nog helemaal anders. Toen had Michelle Colson een transfer te strikken naar het buitenland. Ze verliet de Belgische kampioen RSC Anderlecht voor een avontuur in Schotland.

Daar ging ze aan de slag bij topclub Rangers FC. De verdedigster moest er voor extra stootkracht achterin gaan zorgen. "Alles ziet er goed uit en het lijkt een professionele omgeving om een betere speelsters te worden. Ik kijk ernaar uit om beter te gaan worden", was ze in de wolken.

Pauze wordt definitief einde

En het ging aanvankelijk goed met haar. De speelster mocht veel meespelen in de eerste maanden en haar team leek lange tijd op weg naar prijzengewin.

Na Nieuwjaar zagen we haar echter niet meer in de wedstrijdselecties. De speelster had een pauze genomen van het voetbal. In april twijfelde ze nog over wat ze in de toekomst zou doen.

Toch nog opnieuw terugkeren in het voetbal, of er definitief de brui aan geven? Uiteindelijk werd de beslissing genomen en Colson zal niet meer terugkeren op het veld.

De 25-jarige speelster houdt er na vier landstitels bij Anderlecht definitief mee op. Dat heeft ze laten weten via de sociale medaie met een mooi filmpje via Instagram. Veel succes in je verdere carrière, Michelle! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties