Vrouwen Club Brugge maken sterk statement tegen borstkanker

Vrouwen Club Brugge maken sterk statement tegen borstkanker
Foto: © photonews
Word fan van Club Brugge! 84

Think Pink is de nieuwe sleevepartner van Club YLA. Het Brugse vrouwenelftal zal met trots het logo van Think Pink op de mouw dragen én haar schouders zetten onder een bredere samenwerking met de VZW.

"Het bekende lintje als symbool voor meer bewustzijn rond borstkanker zal dit seizoen de mouw van Club YLA sieren. De Club- familie en in het bijzonder Club YLA, draagt Think Pink een warm hart toe; iedereen kent wel iemand die getroffen wordt door (borst)kanker."

"De VZW Think Pink, met roots in Brugge, wil met deze samenwerking een jonge, vrouwelijke doelgroep bereiken. Preventief onderzoek bij zichzelf is voor jonge vrouwen cruciaal om borstkanker snel te kunnen detecteren", aldus blauw-zwart op haar webstek.

Promoten van gezonde, actieve levensstijl

CEO Guilian Preud’homme geeft nog wat meer uitleg over de zaak. “Het promoten van een gezonde, actieve levensstijl is een gedeeld DNA van Club YLA en Think Pink."

Club Brugge vrouwen
© Leo Stolck

"We zijn blij met deze samenwerking ons steentje te kunnen bijdragen in de bewustwording rond borstkanker en kijken uit naar een succesvolle samenwerking", aldus Preud'homme - zoon van gewezen Club-coach Michel.

De aftrap van de samenwerking wordt gegeven op 31 augustus tijdens de thuismatch van Club YLA tegen OH Leuven. Een match die volgens blauw-zwart volledig in het teken zal staan van Think Pink.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties