KAA Gent Ladies klaar voor nieuw seizoen, inclusief catering

KAA Gent Ladies klaar voor nieuw seizoen, inclusief catering
Foto: © SusSips
Word fan van KAA Gent Ladies! 161

De KAA Gent Ladies lijken stilaan klaar voor het nieuwe seizoen. De voorbereiding is zelfs al bijna achter de rug. Na heel wat oefenwedstrijden stond er nog een echte galawedstrijd op het programma, nu gaat het in gestrekte draf naar de start van de competitie.

Net zoals andere jaren werd ook dit jaar de Gentse ploeg voorgesteld op de Gentse Feesten. Daarna was het voor echt en werden nu dus een aantal trainingen ingelast én ook een flink aantal oefenwedstrijden met oog op de Super League.

Op 30 augustus beginnen de Buffalo's eraan tegen de KRC Genk Ladies, meteen een belangrijk duel in de strijd om de top-4 en play-off 1. Daarna zijn er duels op bezoek bij Zulte Waregem en Westerlo, dus een goede start is zeker mogelijk.

Gent Ladies
© SusSips

In de voorbereiding werd gewonnen van Bredene, LOSC Lille en AZ Alkmaar onder meer. Vanaf volgende week begint het dan weer écht.

Lekker eten voor de wedstrijd?

Te beginnen met een wedstrijd tegen de KRC Genk Ladies op 30 augustus. "Net als vorig seizoen zullen we voorafgaand aan de wedstrijden een Prefoot organiseren in samenwerking met De Feestarchitect", aldus de Buffalo's.

Voor de eerste speeldag kan je kiezen tussen Scampi diabolique met frietjes of Gentse stoverij met frietjes aan de prijs van 32 euro - voor abonnees is dat aan 30 euro. Kinderen betalen 16 euro voor  Hoevekip, appelmoes en frietjes. U komt toch ook?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties