Belgische doelvrouw verlaat Nederland voor Duits avontuur

Belgische doelvrouw verlaat Nederland voor Duits avontuur
Foto: © photonews
Word fan van België! 98

De leegloop bij Belgenlegioen Fortuna Sittard gaat verder. Nadat eerder al onder meer Tessa Wullaert vertrok, zal nu ook Diede Lemey in het nieuwe seizoen in een nieuwe competitie actief zijn. De West-Vlaamse trekt naar Duitsland.

Het damesteam van de Bundesliga van SV Werder Bremen heeft zijn keepersteam opnieuw uitgebreid: Diede Lemey voegt zich nu bij het groen-witte team.

Afdelingshoofd Birte Brüggemann bevestigde de transfer van de 27-jarige keepster op de webstek van de Duitse club: "Door de zware knieblessure van Catalina Pérez hebben we op korte termijn wijzigingen moeten doorvoeren op  de keeperspositie."

Van Nederland naar Duitsland

"We zijn dan ook blij dat Diede voor Werder heeft gekozen en ons keeperstrio weer compleet maakt", aldus Brüggemann. Diede Lemey zelf kijkt ook uit naar haar nieuwe rol aan de Weser. 

“Ik ben erg blij om nu deel uit te maken van het team en de club van Werder Bremen. De verwachting voor de eerste wedstrijden en de ontmoeting met de fans is nu al groot. Ik wil het team zo goed mogelijk helpen en mijn bijdrage leveren aan het succes van het team."

Na avonturen bij onder meer US Sassuolo, ASD Mozzanica en Verona Women in Italië en in Nederland bij Fortuna Sittard is het een nieuw avontuur in een ander land voor de Belgian Red Flame. We wensen haar dan ook veel succes in Duitsland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties