OH Leuven klaar voor het nieuwe seizoen in Super League: abonnementen nu te koop

OH Leuven klaar voor het nieuwe seizoen in Super League: abonnementen nu te koop
Foto: © Louis Evrard
Word fan van Dames OHL! 29

OH Leuven wil na zeven titels in evenveel seizoenen RSC Anderlecht naar de kroon steken. De laatste voorbereidingen zijn inmiddels getroffen en de fans kunnen nu ook hun duit in het zakje doen.

De ambitie is er alvast bij OH Leuven. "De club heeft de afgelopen jaren gigantische stappen gezet en het potentieel is aanwezig om mooie dingen te verwezenlijken. Maar we mogen niet vergeten dat het een werk is van lange adem."

"De juiste attitude is superbelangrijk. Denken dat je er al bent zonder dat je statistieken en prijzen achter jouw naam hebt staan, is niet de mentaliteit die we willen. Een titel bestel je niet. Elke dag op training moeten we laten zien dat we daarvoor aan het werken zijn met de juiste passie", aldus CEO Women Aline Zeler.

Abonnementen nu te koop

“De afgelopen jaren waren we er heel dichtbij, maar het draait om die details en daar gaan we volop op inzetten. In de competitie zijn er heel wat belangrijke momenten. Aan welke snelheid verloopt het seizoen? Hoe fit zijn we?"

OH Leuven Vrouwen
© Louis Evrard

Ondertussen zijn er abonnementen voor de vrouwen te koop. Dat laten de Leuvenaars weten op hun webstek. "Wil je graag je plaats verzekeren tijdens alle thuiswedstrijden van onze dames? Koop dan nu voor maar 80 euro je abonnement. Kinderen onder de 12 jaar moeten geen abonnement aankopen, zij kunnen gratis tickets claimen aan de ticketingcontainer."

"Heb je een abonnement voor de A-kern? Dan mag je gratis naar alle wedstrijden van onze dames! Je kan een abonnement enkel aankopen aan het secretariaat in Tribune 3 van het King Power at Den Dreef Stadion tijdens de openingsuren. Op wedstrijddagen zullen deze niet verkrijgbaar zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties