🎥 Geweldig doelpunt van Emma van Britsom tegen Bredene

🎥 Geweldig doelpunt van Emma van Britsom tegen Bredene
Foto: © SusSips
Word fan van KAA Gent Ladies! 161

De KAA Gent Ladies lijken stilaan klaar voor het nieuwe seizoen. De voorbereiding heeft alvast vorm gekregen. Tegen Bredene werd onder meer wild uitgehaald, met ook een wel héél knap doelpunt.

Op 30 augustus beginnen ze eraan tegen de KRC Genk Ladies, meteen een belangrijk duel in de strijd om de top-4 en play-off 1. Daarna zijn er duels op bezoek bij Zulte Waregem en Westerlo, dus een goede start is zeker mogelijk.

Het oefenprogramma van de Buffalo-vrouwen was ook heel pittig. Er stonden onder meer oefenwedstrijden tegen het Franse Lille en het Nederlandse AZ Alkmaar op het programma, maar ook Bredene kwam over de vloer.

De voorbije weken stonden al vijf oefenduels op het programma. Daarin werd uiteindelijk ook meteen flink uitgehaald tegen Bredene. De Buffalo's haalden het met niet minder dan 6-0 en zijn zo klaar voor de Super League.

Prachtig doelpunt Emma Van Britsom

Van een van de doelpunten uit die wedstrijd mogen we zeggen dat het wel een echt wonderbaarlijk pareltje is. Getekend: Emma Van Britsom, de middenveldster van de Buffalo's.

Zij trapte op enig mooie wijze een vrije trap in de kruising. De beelden van dat doelpunt zijn ondertussen ook vrijgegeven op de sociale media van KAA Gent Ladies.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties