OH Leuven mikt op de titel in Super League en haalt Kroatische versterking in Zweden

OH Leuven mikt op de titel in Super League en haalt Kroatische versterking in Zweden
Foto: © photonews
Word fan van Dames OHL! 29

OH Leuven was er de voorbije seizoenen al een paar keer dichtbij, nu willen ze écht gaan knallen. Ze willen de titel na zeven jaar eens afpakken van RSC Anderlecht en doen daartoe flink wat transfers.

De voorbije maanden verloren de Leuvenaars een paar sterkhoudsters en daarom hebben ze zich ook al flink versterkt. Daarbij ook een aantal internationale transfers, waarbij er nu ook opnieuw eentje bij is gekomen. 

De 25-jarige verdedigster Maria Kunstek komt over van het Zweedse Växjö DFF. De Kroatische centrale verdedigster tekende een contract voor twee seizoenen en moet op die manier voor extra ervaring achteraan zorgen.

OH Leuven Vrouwen
© Louis Evrard

"Maria Kunstek kwam het afgelopen halfjaar uit voor het Zweedse Växjö DFF. Daarvoor speelde ze maar liefst 12 jaar bij Osijek, dat in de eerste klasse in Kroatië uitkomt. Maria won een aantal kampioenschappen en heeft 33 wedstrijden gespeeld voor het Kroatisch internationaal team."

Kroatische verdedigster

"De Kroatische verdedigster zette zopas haar handtekening onder een contract dat haar voor twee seizoenen aan onze club verbindt", aldus OH Leuven op haar webstek. De Kroatische reageerde zelf ook al een eerste keer.

"Ik heb een paar dagen in Leuven doorgebracht met het team en ik kan zeggen dat ik erg tevreden ben over de manier waarop dingen worden aangepakt in de club. Ik kan hier beter worden en ik kan niet wachten op nieuwe uitdagingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties