📷 Genk Ladies stilaan echt wel klaar voor de Super League

📷 Genk Ladies stilaan echt wel klaar voor de Super League
Foto: © Louis Evrard
Word fan van KRC Genk Ladies! 15

De KRC Genk Ladies eindigden vorig seizoen nog knap in de top-6 van het klassement en haalden zo play-off 1, maar in het nieuwe seizoen van de Super League zal play-off 1 maar uit vier ploegen meer bestaan. Alle hens aan dek dus.

Enkele weken geleden is het officieel opnieuw begonnen. De vakantiemodus werd dan uitgezet. Dat hebben de Genk Ladies ook laten weten via hun sociale media. De trainingen werden ondertussen in een steeds sneller tempo opgevoerd.

Aan Guido Brepoels en de rest van de staf om iedereen klaar te stomen tegen eind augustus. Dan begint de Super League - Genk opent op vrijdagavond meteen tegen Gent met een belangrijk duel in de strijd om de top-4.

Vele oefenwedstrijden met wisselende resultaten

Na een 2-2 tegen Eindhoven en een nipt verlies tegen Mönchengladbach stond er dit weekend veel lekkers op het programma. Daarin werd een keertje met 6-0 verloren van Ajax en 3-3 gelijkgespeeld tegen Fortuna Sittard.

De KRC Genk Ladies speelden zo met wisselende resultaten tegen echte toptegenstanders. Het kan maar helpen om in de Super League er wél en meteen te staan. De laatste voorbereidingen daartoe worden getroffen.

Zo waren de Limburgers nog eens te vinden op het trainingsveld én in het krachthonk, waar ze de laatste finetuning deden met oog op de start van de competitie. Van de zaak werden ook beelden gemaakt op de sociale media.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties