Vrouwen Standard onderuit tegen Leverkusen, extra domper met zware blessure

Vrouwen Standard onderuit tegen Leverkusen, extra domper met zware blessure
Foto: © Robert Absolonne Lardot
Word fan van Standard de Liège! 108

Standard wil in het komende seizoen in de Super League eindelijk RSC Anderlecht na zeven seizoenen nog eens van de troon stoten met een titel. De voorbereiding is alvast begonnen met heel wat oefenwedstrijden.

Afgelopen weekend speelden de Rouchettes een fikse oefenwedstrijd tegen de Duitse topclub Bayer Leverkusen. Dat leverde wel een pijnlijke nederlaag op, want de Duitsers kwamen op de Académie Dreyfus met hun topspeelsters.

Standard Fémina is in een groeifase in de voorbereiding en wil niets aan het toeval overlaten. De 0-4 nederlaag tegen Bayer 04 is dan ook een leermoment voor de Rouchettes met oog op de start van de Super League.

Knieblessure bij youngster

Pas eind augustus moeten ze er namelijk écht staan. Dat zullen ze wel moeten zien te doen zonder Gvantsa Tabagari, een talentvolle verdedigster van achttien jaar die uit de eigen jeugd komt en al enkele jaren meedraait bij Standard.

"Gvantsa Tabagari zal een nieuwe knieoperatie moeten ondergaan die haar voor een lange tijd van het terrein zal weghouden. Kop op, Gvantsa. Je komt nog sterker terug", aldus de Rouchettes in een bericht op de sociale media.

Ook wij willen van de gelegenheid gebruik maken om Gvantsa Tabagari veel beterschap en een behouden revalidatie toe te wensen. We kunnen enkel hopen dat ze na Nieuwjaar zeker wél fit is om te gaan spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties