KRC Genk Ladies pakken uit met geweldige comeback tegen Nederlandse topklasser

KRC Genk Ladies pakken uit met geweldige comeback tegen Nederlandse topklasser
Foto: © Louis Evrard
Word fan van KRC Genk Ladies! 15

Ook in de Super League regent het dezer dagen transfers. Bij de KRC Genk Ladies werden al een aantal internationale transfers ingehaald, om zo nog wat extra pigment aan de ploeg toe te voegen. De voorbereiding is ondertussen helemaal begonnen.

De KRC Genk Ladies eindigden vorig seizoen nog knap in de top-6 van het klassement en haalden zo play-off 1, maar in het nieuwe seizoen van de Super League zal play-off 1 maar uit vier ploegen meer bestaan. Alle hens aan dek dus.

Enkele weken geleden is het officieel opnieuw begonnen. De vakantiemodus werd dan uitgezet. Dat hebben de Genk Ladies ook laten weten via hun sociale media. De trainingen werden ondertussen in een steeds sneller tempo opgevoerd.

Sterke comeback voor 3-3 gelijkspel

Aan Guido Brepoels en de rest van de staf om iedereen klaar te stomen tegen eind augustus. Dan begint de Super League - Genk opent op vrijdagavond meteen tegen Gent met een belangrijk duel in de strijd om de top-4.

Na een 2-2 tegen Eindhoven en een nipt verlies tegen Mönchengladbach stond er dit weekend opnieuw een oefenwedstrijd op het programma. Daarin werd verrassend genoeg niet minder dan 0-3 achtergekomen door de Limburgers.

De KRC Genk Ladies lieten het niet aan hun hart komen en bleven het proberen. Twee corners van Isa Warps leverden evenveel doelpunten op en ook nieuwkomer Thulin wist haar goaltje mee te prikken voor een 3-3 gelijkspel tegen Fortuna Sittard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties