📷 Gent Ladies tanken vertrouwen met zware zege tegen Bredene

📷 Gent Ladies tanken vertrouwen met zware zege tegen Bredene
Foto: © SusSips
Word fan van KAA Gent Ladies! 161

De KAA Gent Ladies lijken stilaan klaar voor het nieuwe seizoen. De voorbereiding heeft alvast vorm gekregen. Daarbij kwam er ook naar jaarlijkse gelegenheid een voorstelling aan de supporters op de Gentse Feesten.

Ondertussen zijn de trainingen onder nieuwe coach Heleen Jaques wel al begonnen. Vorige week was er de eerste training, waarna via een aantal interessante oefenwedstrijden zal worden toegewerkt naar de start in de Super League. Die begint dit seizoen eind augustus voor de Belgische teams.

Op 30 augustus beginnen ze eraan tegen de KRC Genk Ladies, meteen een belangrijk duel in de strijd om de top-4 en play-off 1. Daarna zijn er duels op bezoek bij Zulte Waregem en Westerlo, dus een goede start is zeker mogelijk.

Oefenwedstrijden met veel goals

Het oefenprogramma van de Buffalo-vrouwen werd ondertussen ook prijsgegeven. Er staan onder meer oefenwedstrijden tegen het Franse Lille en het Nederlandse AZ Alkmaar op het programma, maar ook Bredene komt over de vloer.

De voorbije weken stonden al vier oefenduels op het programma. Daarin werd op de laatste speeldag ook meteen flink uitgehaald tegen Bredene. De Buffalo's haalden het met niet minder dan 6-0 en zijn zo klaar voor de topoefenwedstrijden.

Van het duel tegen de kustploeg werden ook mooie beelden gemaakt door Sus Sips, waarvan we u er zeker een aantal niet wilden onthouden. Geniet mee van de overwinning van de KAA Gent Ladies eerder deze week.

Gent Ladies
© SusSips
Gent Ladies
© SusSips
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties