Woluwe ziet jeugdig talent naar stadsgenoot trekken

Woluwe ziet jeugdig talent naar stadsgenoot trekken
Foto: © photonews

Ook in de Super League regent het dezer dagen transfers. Maar ook de ploegen die (niet langer) in de Super League te vinden zijn, doen graag af en toe een duit in het zakje. Ook RWDM Girls is zich aan het versterken.

Woluwe besloot niet langer uit te komen in de Super League, maar wel een niveautje lager uit te gaan komen in de eerste nationale van het vrouwenvoetbal. Toch willen ze daar ook gewoon meespelen om de prijzen.

Toch zullen ze dat moeten zien te rooien zonder een van hun toptalenten, want De veelbelovende jonge Lina Haulani is vertrokken bij de Brusselaars. Zij maakt een pittige overstap naar de andere kant van de hoofdstad.

WS Woluwe vrouwen
© Sevil Öktem

Lina Haulani zal in de nieuwe jaargang namelijk uitkomen voor de RWDM Girls. Ook zij willen in de nationale reeksen laten zien dat ze wel degelijk over heel wat talent en goede voetbalsters beschikkende de laatste jaren.

Haulani naar RWDM

De 19-jarige middenveldster Lina Haulani staat te boek als een groot talent binnen België en maakte dan ook al deel uit van diverse jeugdlichtingen bij de Belgian Red Flames. Nu gaat ze haar kans wagen bij RWDM.

Voor Woluwe toch een klap in hun ambities; waardoor we de komende jaren misschien wel eens leuke en pittige Brusselse derby's op onze kalender zouden kunnen krijgen. We volgen de ontwikkeling van Lina Haulani in ieder geval op de voet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties