📷 Hard labeur, maar ook ijsjes voor KRC Genk Ladies in snikhete omstandigheden

📷 Hard labeur, maar ook ijsjes voor KRC Genk Ladies in snikhete omstandigheden
Foto: © photonews
Word fan van KRC Genk Ladies! 15

Ook in de Super League regent het dezer dagen transfers. Bij de KRC Genk Ladies is er ook alvast heel wat versterking aangetrokken. De voorbereiding is ondertussen ook volop bezig, met oefenwedstrijden en trainingen.

De KRC Genk Ladies eindigden vorig seizoen nog knap in de top-6 van het klassement en haalden zo play-off 1, maar in het nieuwe seizoen van de Super League zal play-off 1 maar uit vier ploegen meer bestaan. Alle hens aan dek dus.

Ondertussen komt de voorbereiding van de Genk Ladies stilaan onder stoom. De voorbije weken was er tijd voor de nodige vakantiemomentjes, maar ondertussen wordt al een tijdje hard getraind en staat de boog vaak gespannen.

Half juli is het officieel opnieuw begonnen. De vakantiemodus werd dan uitgezet. Dat hebben de Genk Ladies ook laten weten via hun sociale media. De trainingen zullen daarna in een steeds sneller tempo worden opgevoerd, inclusief oefenwedstrijden.

Ijsje ter afkoeling voor Genk Ladies

Aan Guido Brepoels en de rest van de staf om iedereen klaar te stomen tegen eind augustus. Dan begint de Super League - Genk opent op vrijdagavond meteen tegen Gent met een belangrijk duel in de strijd om de top-4.

Afgelopen week stonden er een paar pittige oefenwedstrijden op het programma. En ook de trainingen werden vaak afgewerkt in bloedhete omstandigheden. En dus was het tijdens een van de oefenstondes wel eens tijd voor ... een ijsje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties