KAA Gent Ladies komen voor elfde keer op rij met persconferentie voor start seizoen

KAA Gent Ladies komen voor elfde keer op rij met persconferentie voor start seizoen
Foto: © photonews
Word fan van KAA Gent Ladies! 161

De KAA Gent Ladies zijn stilaan klaar voor het nieuwe seizoen. Op het einde van de maand augustus beginnen ze er opnieuw aan. En ook dit jaar mikken ze op play-off 1, al is dat dit jaar dus maar met vier ploegen meer.

De KAA Gent Ladies zijn stilaan klaar voor het nieuwe seizoen. In aanloop naar het nieuwe seizoen gaan ze volop aan de slag willen gaan. Daar horen oefenwedstrijden bij, een voorstelling op de Gentse Feesten en uiteraard veel trainen. 

Play-off 1 alweer het doel

Om de laatste rechte lijn in te zetten houden ze in de laatste week voor de start van de Super League een persconferentie op maandag 26 augustus 2024. Die wordt naar jaarlijkse traditie gehouden in de Ghelamco Arena.

Coaches en spelers spreken er hun ambities uit. En die liggen ook dit seizoen in het behalen van play-off 1 en een uitschieter hier en daar. De top-4 halen dus, want de Super League is andermaal van systeem veranderd.

Heleen Jaques
© photonews

Minder ploegen, maar dus wel nog steeds op het scherpste van de snee. Ook Arnar Vidarsson komt zijn zegje doen, terwijl er met Heleen Jaques ook een nieuwe coach voor de Buffalo's aanwezig is op de persconferentie.

Na de persconferentie zullen we weten waar de speelsters van Gent dit jaar op mikken. Daar zullen ongetwijfeld ook opnieuw beelden van gemaakt worden via de sociale media en gedeeld worden op Youtube. We houden u dan ook graag op de hoogte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties