OH Leuven heeft ambities in de Super League: "Maar een titel bestel je niet"

OH Leuven heeft ambities in de Super League: "Maar een titel bestel je niet"
Foto: © photonews

Aline Zeler doorzwom al heel wat watertjes in het vrouwenvoetbal. Een tijdje terug werd de gewezen recordinternational (en de eerste die de grens van de 100 caps wist te ronden) de Women Manager bij OH Leuven.

Als Women Manager bij OH Leuven wordt ze onder andere verantwoordelijk voor het transfer management, de verdere uitrol van het talentenprogramma, player care en de strategische uitbouw van het vrouwenvoetbal in Leuven.

Ondertussen is ze een dikke maand aan de slag bij OH Leuven en kan ze dus al een eerste keer terugblikken en vooruitkijken. Dat deed ze ondertussen in een exclusief interview op de webstek van de Leuvenaars. 

OH Leuven Vrouwen
© Louis Evrard

"De club heeft de afgelopen jaren gigantische stappen gezet en het potentieel is aanwezig om mooie dingen te verwezenlijken. Maar we mogen niet vergeten dat het een werk is van lange adem. Voetbal is een spel en daar moet de focus ook zeker op blijven. We moeten blijven inzetten op de winnaarsmentaliteit en het spelplezier."

"De juiste attitude is superbelangrijk. Denken dat je er al bent zonder dat je statistieken en prijzen achter jouw naam hebt staan, is niet de mentaliteit die we willen. Een titel bestel je niet. Elke dag op training moeten we laten zien dat we daarvoor aan het werken zijn met de juiste passie", aldus Zeler.

Details zullen belangrijk zijn

“De afgelopen jaren waren we er heel dichtbij, maar het draait om die details en daar gaan we volop op inzetten. In de competitie zijn er heel wat belangrijke momenten. Aan welke snelheid verloopt het seizoen? Hoe fit zijn we?"

"Hoe gaan we om met de dames die naar de nationale ploegen gaan en terugkomen? Ik wil mijn ervaring gebruiken om veel te spreken met de dames en de staff om zo aan te voelen wat er leeft. Zo kunnen we ad hoc helpen en advies geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties