Jong Leuven haalt hard uit op Luc Nilis Cup

Jong Leuven haalt hard uit op Luc Nilis Cup
Foto: © Louis Evrard
Word fan van Dames OHL! 29

De competitie in de Super League en in de nationale reeksen zal eerstdaags gaan beginnen. En dus is het uitkijken naar wat de diverse ploegen gaan doen. De voorbereiding is in ieder geval al helemaal begonnen.

Op de fandag van OH Leuven was er ook de nodige aandacht voor de vrouwen van OH Leuven. Zij hadden er bovendien ook een interessante oefenwedstrijd opzitten dit weekend. De voorbereiding is volop begonnen. 

De wedstrijd tussen OH Leuven en PSV Eindhoven eindigde uiteindelijk op een billijk gelijkspel. Naast Pia Bosmans kon ook Aurélie Reynders scoren afgelopen zaterdag. Samen zorgden ze voor een knap 2-2 gelijkspel.

OH Leuven Vrouwen
© Louis Evrard

Daarna was er tijd voor de fandag in Leuven, waar er ook voor de vrouwen heel wat belangstelling was. Ze gingen gewillig op de foto en deelden heel wat handtekeningen uit. Ook de jeugdige speelsters waren er toen bij.

8-0 winst tegen Moldavo

Sommigen van hen zullen in het seizoen dat er zit aan te komen nog (moeten) rijpen bij de B-ploeg van OH Leuven. Dat team zal uitkomen in de Eerste Nationale van het vrouwenvoetbal, het tweede niveau dus net onder de Super League.

De jonkies van OH Leuven zijn er alvast klaar voor. Op de Luc Nilis Cup in Zonhoven haalden ze verschroeiend uit tegen Moldavo, toch ook een team met ambities in de nationale reeksen. Het werd uiteindelijk 8-0.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties