Belgian Cats grijpen nipt naast brons - geen feest dus bij ... Club Brugge

Belgian Cats grijpen nipt naast brons - geen feest dus bij ... Club Brugge
Foto: © Voetbalkrant.com
Word fan van Club Brugge! 84

De Belgian Cats grepen nipt naast de bronzen medaille op de Olympische Spelen. Australië bleek uiteindelijk met 85-81 te sterk. En dus ook geen feestje bij Club Brugge en de vrouwenploeg Club YLA.

Julie Vanloo staat te boek als een groot supporter van Club Brugge. En ze speelde ook al mee op training met de vrouwenploeg van Club Brugge, dat sinds een aantal jaren bekend staat als Club YLA en vorig seizoen nog de Beker van België won.

De eerste keer dat Julie Vanloo present tekende was in de zomer van 2020, toen in coronacrisis en in de zoektocht naar wat conditietraining. Bij Club Brugge was er ook in 2021 en 2022 een Belgian Cat opgedoken en daar waren beelden van.

Glad to see you backkkk again, @julie35vanloo! 😍 #ClubYLA pic.twitter.com/YsQ3UP5lYL

— Club YLA (@ClubYLA_) July 26, 2022

Het is een grote droom voor Vanloo om ooit nog als voetbalster haar debuut te maken in de hoogste Belgische competitie. Voorlopig blijft het in functie van haar basketcarrière bij af en toe meetrainen, bij de club van haar hart Club Brugge. 

Aftrap bij de club van haar hart

Toen de Belgian Cats in 2023 de Europese titel mochten vieren, waren ze er bij Club Brugge als de kippen bij om haar proficiat te wensen. Een week later mocht ze zelfs al meteen de aftrap geven van een wedstrijd van de mannen.

Met een grote glimlach op haar gezicht ging ze net voor het begin van de wedstrijd naar de middenstip om daar de aftrap te geven. Ze maakte van de gelegenheid ook gebruik om haar voetbalkunsten te laten zien. De Club-fan jongleerde even met de bal, tot groot jolijt van het publiek. 

🏆 | Europees kampioene Julie Vanloo trapt het seizoen van Club Brugge op gang! ⛹🏼‍♀️ #clukvm pic.twitter.com/MyBNU5DXDF

— Eleven Belgium (NL) (@ElevenBeNL) July 30, 2023
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties