Recordinternational Aline Zeler evalueert eerste maand bij OH Leuven

Recordinternational Aline Zeler evalueert eerste maand bij OH Leuven
Foto: © photonews

Aline Zeler doorzwom al heel wat watertjes in het vrouwenvoetbal. Een tijdje terug werd de gewezen recordinternational (en de eerste die de grens van de 100 caps wist te ronden) de Women Manager bij OH Leuven.

Als Women Manager bij OH Leuven wordt ze onder andere verantwoordelijk voor het transfer management, de verdere uitrol van het talentenprogramma, player care en de strategische uitbouw van het vrouwenvoetbal in Leuven.

Ondertussen is ze een dikke maand aan de slag bij OH Leuven en kan ze dus al een eerste keer terugblikken en vooruitkijken. Dat deed ze ondertussen in een exclusief interview op de webstek van de Leuvenaars. 

“Ik ben heel tevreden over mijn eerste maand bij de club. Ik werd meteen goed ontvangen. Tijdens de eerste dagen maakte ik kennis met de verschillende departementen. Dat verliep heel vlot", aldus Aline Zeler in haar reactie.

Dynamiek heel goed bij OH Leuven

"Ik kende hoofdcoach Arno Van Den Abbeele al aangezien we bij de nationale ploeg al samen hebben gewerkt. CEO Frédéric Van den Steen deelde me zijn toekomstplannen mee. De dynamiek is heel goed. De structuur die hier staat is heel professioneel."

"Dat had ik ook van buitenaf al zo ervaren, maar eenmaal ik er middenin stond was ik toch aangenaam verrast. Zo is onder meer de accommodatie geweldig. Verder is alles prima uitgewerkt. De dames kunnen overdag trainen en worden op alle vlakken uitstekend begeleid. In deze periode ben ik ook bezig met transfers en daarin zie je toch ook dat er veel mogelijk is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties