🎥 Jammerlijke penaltymisser in minuut 97(!) breekt Spanje zuur op

🎥 Jammerlijke penaltymisser in minuut 97(!) breekt Spanje zuur op
Foto: © photonews
Word fan van Spanje! 1

Op de Olympische Spelen was het brons in het vrouwenvoetbal voor Duitsland. Na een wedstrijd met twee strafschoppen waren het de Duitsers die het hoofd koeler wisten te houden. Spanje zat in zak en as.

Halfweg de tweede helft werd Giulia Gwinn door de Spaanse doelvrouw onderuit gehaald en dus kon Gwinn zelf er vanop de stip 1-0 van maken. En dus was het aan Spanje om te gaan komen om nog minstens verlengingen af te dwingen.

Voor de zoveelste keer dit toernooi leek er een ultieme redding in de maak, want in de toegevoegde tijd kreeg ook Spanje nog een elfmeter. Die werd door Putellas echter gemist en zo kon Duitsland het brons alsnog pakken.

Pijnlijke misser Putellas

Voor Putellas en de rest van de Spaanse nationale ploeg werd het een enorme ontgoocheling. Temeer er via de verlengingen mogelijk wel nog iets mogelijk had geweest. Ook in de halve finales verloren ze al verrassend van Brazilië.

De tweevoudig beste speelster van de wereld kreeg de bal in minuut 97 niet binnen. Dat was voor haar bijzonder pijnlijk. Uiteraard zijn er ook beelden van de misser te vinden op de sociale media die we u niet willen ontnemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties