Genk Ladies slikt late domper tegen Duitse topklasser

Genk Ladies slikt late domper tegen Duitse topklasser
Foto: © photonews
Word fan van KRC Genk Ladies! 15

Ook in de Super League regent het dezer dagen transfers. Bij de KRC Genk Ladies werden al een aantal internationale transfers ingehaald, om zo nog wat extra pigment aan de ploeg toe te voegen. De voorbereiding is ondertussen helemaal begonnen.

De KRC Genk Ladies eindigden vorig seizoen nog knap in de top-6 van het klassement en haalden zo play-off 1, maar in het nieuwe seizoen van de Super League zal play-off 1 maar uit vier ploegen meer bestaan. Alle hens aan dek dus.

Enkele weken geleden is het officieel opnieuw begonnen. De vakantiemodus werd dan uitgezet. Dat hebben de Genk Ladies ook laten weten via hun sociale media. De trainingen werden ondertussen in een steeds sneller tempo opgevoerd.

Nipt verlies tegen Mönchengladbach

Aan Guido Brepoels en de rest van de staf om iedereen klaar te stomen tegen eind augustus. Dan begint de Super League - Genk opent op vrijdagavond meteen tegen Gent met een belangrijk duel in de strijd om de top-4.

Een tweede oefenwedstrijd is alvast achter de rug. Daarin was Borussia Mönchengladbach de tegenstander van dienst en dat leverde een pittig duel op waarin de Limburgse vrouwen lange tijd op weg leken naar een leuk resultaat.

Na een 0-0 bij de rust was het in de tweede helft lange tijd ook gelijkopgaand, maar in het slot van de wedstrijd werd een domper geïncasseerd in de vorm van de 1-2 voor de Duitsers. Na de 2-2 tegen Eindhoven dus een verlies voor de Nederlanders.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties