🎥 TikTokfenomeen laat duidelijke voorkeur blijken voor favoriete voetballer

🎥 TikTokfenomeen laat duidelijke voorkeur blijken voor favoriete voetballer
Foto: © photonews

Celine Dept is een gewezen voetbalspeelster van onder meer Cercle Brugge. Ze is echter vooral bekend geworden via de sociale media. En daar scheert ze steeds hogere toppen. Ook in 2024 doet ze niet anders.

Op youtube wist ze enkele maanden geleden de kaap van de 10 miljoen volgers te ronden, ook op TikTok is ze waanzinnig populair. Daar heeft ze ondertussen al 14,8 miljoen volgers. Weinig Belgen doen beter, integendeel zelfs.

Knap werk is het ook van de jonge voetbalster, die in haar laatste filmpjes opnieuw knappe dingen laat zien en dat ook aan een erg breed publiek weet te laten zien. Deze keer ging Celine Dept aan de slag met voetbaltruitjes.

Céline Dept
© photonews

Daarbij mag ondertussen ook meteen duidelijk zijn wie de favoriete voetballer is van Céline Dept, want al haar favoriete truitjes lijken ook meteen die van Cristiano Ronaldo en diens carrière te zijn - tot in Saoedi-Arabië aan toe.

@celinedept

If you know, you know..

♬ original sound - Celine Dept

De voorbije maanden was Dept nochtans ook bij diverse ander voetballers aanwezig. Zo kwam ze meermaals in contact met Eden Hazard en ook Kylian Mbappé werd gebruikt in een aantal van de filmpjes op de sociale media.

Geniet mee van de voorbije filmpjes. We houden u uiteraard ook de komende dagen, weken en jaren op de hoogte van het reilen en zeilen van alles en iedereen in het vrouwenvoetbal. Heeft u zelf informatie? Dan mag u die ook met ons delen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties