Super League: Standard kondigt trots contractverlenging aan

Super League: Standard kondigt trots contractverlenging aan
Foto: © photonews
Word fan van Standard de Liège! 108

De vrouwen van Standard pakten vorig jaar een knappe tweede plaats in de Super League. Deze keer is er opnieuw versterking uit Ierland gekomen voor de Rouchettes. Met de nodige adelbrieven toch ook wel. Maar er is ook nog meer goed nieuws uit de kern.

Voor de Rouchettes wordt het dit seizoen een taak om te proberen RSC Anderlecht naar de kroon te steken. Die werden de voorbije zeven seizoenen kampioen in de Super League en willen daar dus nog een achtste titel aan toevoegen.

Deze week werd er opnieuw transfernieuws aangekondigd bij Standard Femina. Bij Standard werden de voorbije jaren al wat Ierse versterkingen in huis gehaald en nu was het voor de derde keer raak. Aoife Colvill vervoegde namelijk de rangen van Standard Femina. 

Maar daar blijft het niet bij. Zo doen ze ook aan contractverlengingen van toppers uit de eigen rangen. Constance Brackman blijft namelijk langer bij de Rouchettes. Dat hebben ze bij Standard bekendgemaakt op hun webstek.

"Op 22-jarige leeftijd heeft de Belgische verdedigster en international beslist om haar vertrouwen ten opzicht van de club van haar hart opnieuw uit te spreken door haar contract te verlengen. Ze zal dus aan haar negende seizoen in onze kleuren beginnen."

"Onze nummer 20, bij de club sinds 2016, ontpopte zich gaandeweg tot één van de sleutelspeelsters binnen de kern van Stéphane Guidi. Standard wil Constance feliciteren voor haar loyaliteit en wenst haar nog veel successen toe in het Roucheshirt", klinkt het bij Standard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties