Super League: Standard haalt opnieuw Ierse versterking in huis

Super League: Standard haalt opnieuw Ierse versterking in huis
Foto: © Robert Absolonne Lardot
Word fan van Standard de Liège! 108

De vrouwen van Standard pakten vorig jaar een knappe tweede plaats in de Super League. Deze keer is er opnieuw versterking uit Ierland gekomen voor de Rouchettes. Met de nodige adelbrieven toch ook wel.

Bij Standard werden de voorbije jaren al wat Ierse versterkingen in huis gehaald en nu is het voor de derde keer raak. Al gaat het deze keer wel over iemand die ook de nationaliteit van haar geboorteland Australië heeft.

Aoife Colvill vervoegde namelijk de rangen van Standard Femina. De 23-jarige aanvalster, geboren op 26 december 2000 in Cairns (Australië), heeft de dubbele nationaliteit Australisch - Iers en verdedigt de kleuren van Ierland.

"Ze werd sinds de herneming van de trainingen getest door Stéphane Guidi. Standard is verheugd om aan te kondigen dat deze testperiode geslaagd was en Aoife een contract van 2 seizoenen heeft getekend bij de club."

Standard mikt hoog richting Super League

"We heten haar van harte welkom en wensen haar het beste toe in onze kleuren", aldus de Rouchettes in een persbericht op hun webstek. Daarme hebben ze dus opnieuw aanvallende versterking in huis weten te halen.

Voor de Rouchettes wordt het dit seizoen een taak om te proberen RSC Anderlecht naar de kroon te steken. Die werden de voorbije zeven seizoenen kampioen in de Super League en willen daar dus nog een achtste titel aan toevoegen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties