KAA Gent Ladies mogen speelster opnieuw verwelkomen na Amerikaans avontuur

KAA Gent Ladies mogen speelster opnieuw verwelkomen na Amerikaans avontuur
Foto: © photonews
Word fan van KAA Gent Ladies! 161

De KAA Gent Ladies zagen vorig seizoen een speelster (tijdelijk) vertrekken. Daar zaten de studies voor iets tussen. Dik een jaar later is ze echter helemaal terug, laten de Gent Ladies ondertussen weten.

Marie Degroote was afgelopen seizoen niet te vinden zijn op de Belgische voetbalvelden. De speelster van de KAA Gent Ladies trok naar de USA, waar ze als studente een beurs kreeg bij een toonaangevende universiteit.

In mei 2023 had ze een contract getekend bij Fordham University en ze ging haar voetbal en hogere studies combineren in Amerika. Op die manier kon ze ook extra gaan bijleren, zowel op intellectueel vlak als op fysiek en voetbaltechnisch vlak.

Degroote deed dat met een voetbalbeurs via Overboarder, dat al vaker speelsters voor diverse sporten naar de USA wist te loodsen. Een jaar later is de speelster echter opnieuw terug te vinden op de Belgische voetbalvelden.

Terug van buitenlands avontuur en klaar om te knallen bij Gent Ladies

De KAA Gent Ladies kondigden haar terugkeer aan via een post op de sociale media. Op die manier mogen ze er opnieuw een sterke speelster bij verwelkomen. "Marie is terug van haar buitenlands avontuur! Welkom terug", klinkt het blij.

Ook wij willen van de gelegenheid gebruik maken om Marie Degroote opnieuw welkom te heten in België. De komende weken en maanden zullen we zien welk extra niveau ze heeft opgedaan in de Verenigde Staten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties