KV Mechelen versterkt zich ook bij de vrouwen met oog op eerste nationale

KV Mechelen versterkt zich ook bij de vrouwen met oog op eerste nationale
Foto: © photonews
Word fan van KV Mechelen! 26

Ook in de Super League regent het dezer dagen transfers. Maar ook de ploegen die niet langer in de Super League te vinden zijn, doen graag af en toe een duit in het zakje. Ook KV Mechelen is zich aan het versterken.

KV Mechelen besloot niet langer uit te komen in de Super League, maar wel een niveautje lager uit te gaan komen in de eerste nationale van het vrouwenvoetbal. Toch willen ze daar ook gewoon meespelen om de prijzen.

Zeker in doel gaan er de nodige veranderingen gebeuren. Dat hebben de Kakkers ondertussen ook officieel aangekondigd in een bericht via de sociale media. Er is een nieuwe keepster aangetrokken én ook een nieuwe keepertrainer.

"Jill Duijzer en Lotte Nulis zullen dit seizoen begeleid worden door keeperstrainer Brian Fincken. Jill komt over van RSCA. Lotte komt over van onze beloften en Brian ruilt FC Kontich in voor KV", aldus Mechelen in het bericht.

Nog meer versterking op komst?

Met Duijzer halen ze een toptalent in huis dat ook in de Super League al wat ervaring kon opdoen met RSC Anderlecht. Daarmee lijken ze nu al op weg naar een favorietenrol in het volgende seizoen van eerste nationale.

De komende weken mogen nog een aantal versterkingen worden verwacht bij Malinwa. Ook van die veranderingen zullen we u natuurlijk op de hoogte houden. We wensen Jill, Lotte en Brian alvast veel succes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties