Standard en Zulte Waregem speelden pittige oefenwedstrijd in aanloop naar nieuw seizoen

Standard en Zulte Waregem speelden pittige oefenwedstrijd in aanloop naar nieuw seizoen
Foto: © Robert Absolonne Lardot

De vrouwen van Standard werden afgelopen seizoen knap tweede in de Super League. En dus is de vraag: hoe gaan ze zich in het nieuwe seizoen presenteren? Ze zijn er in ieder geval al eventjes aan begonnen.

De Super League begint pas binnen een maand, maar toch zijn de diverse teams ondertussen al opnieuw aan hun voorbereiding begonnen. De speelsters van Standard waren er al heel vroeg als de kippen bij.

Fit blijven lijkt dan ook het devies, ook voor de speelsters van Standard. De Rouchettes zijn ondertussen al een maand bezig met hun voorbereiding. Op een woensdagochtend eind juni stonden ze al een eerste keer op het trainingsveld.

Oefenwedstrijd tegen Zulte Waregem

Er werd gelopen, maar ook al met de bal getraind. Erg lang hebben de vrouwen uit Luik niet stilgezeten. Ook de coachingstaff was al meteen ter plaatse en sloeg alles gade. Daarna werden nog een paar toptransfers gedaan.

Nu is het tijd om met een aantal oefenwedstrijden de rest van de voorbereiding aan te vatten en te knallen richting de Super League zelf. In een eerste oefenmatch werd alvast gespeeld tegen het ambitieuze Zulte Waregem.

Dat team wil in het nieuwe seizoen ook de top-4 en play-off 1 proberen halen. In de oefenwedstrijd met heel wat nieuwe gezichten hielden beide ploegen elkaar in ieder geval al in evenwicht. De match eindigde op 0-0.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties