Club Brugge opent voorbereiding op Super League met klinkende zege

Club Brugge opent voorbereiding op Super League met klinkende zege
Foto: © Leo Stolck
Word fan van Club Brugge! 84

De boog kan niet altijd en overal gespannen staan. Dat was ook het geval bij de speelsters in de Super League. Terwijl sommige ploegen al aan de voorbereiding zijn begonnen, waren anderen nog op vakantie. Maar stilaan komt daar overal verandering in. Mét oefenwedstrijden.

RSC Anderlecht werd afgelopen seizoen voor de zevende keer op rij kampioen in de Super League. Het moest daarvoor wel tot het absolute gaatje gaan en tot de laatste speeldag knokken om de titel binnen te rijven.

Club YLA van zijn kant werd knap vierde in de Super League én wist bovendien tegen OH Leuven te stunten in de Beker van België. Een eerste prijsje meteen ook voor de speelsters van blauw-zwart, al was het een zwaar seizoen.

0-5 overwinning in Bredene

Volgend seizoen zullen ze er ook opnieuw willen staan om te proberen Europees voetbal af te dwingen en/of een nieuwe prijs te pakken. Makkelijk zal dat sowieso niet worden, maar ondertussen zijn ze wel klaar om er volop voor te gaan.

Na de medische testen eerder deze week was er dit weekend al een eerste oefenwedstrijd voor blauw-zwart. Daarvoor trokken ze naar Bredene voor een oefenwedstrijd die ook in de voorbije seizoenen vaak werd gespeeld.

Club YLA maakte meteen indruk tegen het team uit de nationale reeksen. Met een jong team werd uiteindelijk met 0-5 gewonnen, met onder meer twee goals van Reynebeau. Ook Gumbs, Vangheluwe en Careel deden de netten trillen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties