📷 Zulte Waregem komt met teambuilding in aanloop naar Super League

📷 Zulte Waregem komt met teambuilding in aanloop naar Super League
Foto: © Louis Evrard
Word fan van Zulte Waregem! 5

Niet enkel in het mannenvoetbal, maar ook in het vrouwenvoetbal zijn er dezer dagen heel wat transfer te noteren. En daarbij gaat het ook in de Super League hard tegen hard gaan deze zomer. Want ook onderling zijn er transfers.

Essevee was dit seizoen opnieuw veroordeeld tot play-off 2. Volgend seizoen wil het eindelijk wél eens meespelen om de top-6 en een bijhorend ticket pakken voor play-off 1. Het is natuurlijk nog de vraag hoe het volgende seizoen er zal uitzien in de Super League.

Het team toont wel de nodige ambitie. Eerder haalden ze al Amber Maximus in huis - de aanvalster komt over van de KAA Gent Ladies. En zij was lang niet de enige die de overstap naar Essevee komende zomer zal maken.

Veel nieuwkomers op teambuilding

Ook doelvrouw Yana Lissens (Aalst), Loes van Mullem (Aalst), Lowies Vandekerckhove (Anderlecht) en Francesca Lueya (Charleroi) kwamen onder meer de rangen versterken. Veel nieuwkomers dus bij Essevee.

Om de nieuwkomers te laten wennen én om de speelvreugde wat aan te scherpen gingen de speelsters van Zulte Waregem op teambuilding. Op die manier willen ze zich klaarstomen voor de start van het seizoen stilaan.

De volgende stap zijn een aantal oefenwedstrijden, daarna moet er dan echt richting de Super League worden gedacht. Die begint in het laatste weekend van augustus met 21 wedstrijden in de reguliere competitie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties