🎥 Na acht maanden afzien is Red Flame Hannah Eurlings helemaal terug

🎥 Na acht maanden afzien is Red Flame Hannah Eurlings helemaal terug
Foto: © photonews
Word fan van Dames OHL! 29

De Belgian Red Flames openden hun vorige campagne in de Nations League met een knappe overwinning tegen Nederland. Toch was er ook slecht nieuws uit die wedstrijd toen. Het begin van een lange lijdensweg.

Hannah Eurlings moest in de wedstrijd tegen Nederland een paar flinke tikken verwerken en dat leverde haar uiteindelijk een knieblessure op. Ze werd op het veld verzorgd en had na de match een verband rond de knie.

UPDATE: Hannah Eurlings won't be fit for the game against Scotland on Tuesday. Amy Littel joins our squad. #FLAMETIME pic.twitter.com/KOPJnCIqbV

— Belgian Red Flames (@BelRedFlames) September 23, 2023

Bij een check-up een dag later bleek dat ze de wedstrijd tegen Schotland niet zou halen. En dus moest ze worden vervangen. Uiteindelijk moest ze zelfs onder het mes en zo begon een maandenlange lijdensweg voor de aanvalster.

Na meer dan 7,5 maanden afzien is ze ondertussen alweer helemaal klaar voor de strijd. En dus kan ze in het nieuwe seizoen van grote waarde zijn voor haar team OH Leuven, dat ook in de jaargang 2024-2025 graag de titel zou pakken.

In aanloop naar het nieuwe seizoen deelde de aanvalster alvast een filmpje van haar lijdensweg, die toch best wel lang was. Dat werd namelijk samengevat in een filmpje van een dikke twee minuten, maar dat zegt niets over de lengte van het euvel.

Ze wilde haar vrienden, familie en vriendin danken voor de steun van de afgelopen maanden. Want ze gaf zelf ook aan dat het niet makkelijk is geweest. We willen Eurlings veel succes wensen in het nieuwe seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties