Vrouwen OH Leuven boeken knappe zege tegen Köln

Vrouwen OH Leuven boeken knappe zege tegen Köln
Foto: © Louis Evrard
Word fan van Dames OHL! 29

Op de fandag van OH Leuven was er ook de nodige aandacht voor de vrouwen van OH Leuven. Zij hadden er bovendien ook een interessante oefenwedstrijd opzitten dit weekend. De voorbereiding is volop begonnen en gaat onverminderd verder.

De vrouwen van OH Leuven moeten het in het nieuwe seizoen doen zonder kapitein Sari Kees, Marie Detruyer en Nikée van Dijk. Zij kozen voor avonturen bij respectievelijk Leicester City, Internazionale en Twente.

Met Pia Bosmans werd dan weer wel een nieuwkomer in huis gehaald. Zij was ook meteen van waarde in een eerste oefenwedstrijd op hoog niveau voor de Leuvenaars die gelijk werd gespeeld tegen PSV Eindhoven: 2-2.

OH Leuven klopt Keulen met 3-1

Ondertussen is er al een nieuwe oefenwedstrijd achter de rug. Daarin was tegenstander van dienst de Duitse ploeg FC Köln. Alweer een zeer interessante graadmeter voor de Belgische ploeg met oog op de Super League.

Na het gelijkspel tegen PSV Eindhoven waren de Leuvenaars deze keer zelfs nog beter bij schot. Ze grepen de tegenpartij meteen naar de keel en wisten uiteindelijk ook de wedstrijd tot een goed einde te brengen. Eindscore: 3-1 voor OH Leuven.

Titeldromen

Het is nog lang niet de laatste oefenwedstrijd voor de Leuvenaars, die er de voorbije twee seizoenen dichtbij waren in de Super League en van het seizoen 2024-2025 een doel gemaakt hebben om een eerste prijs te pakken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties