OH Leuven haalt Hongaarse versterking voor Super League op in Turkije

OH Leuven haalt Hongaarse versterking voor Super League op in Turkije
Foto: © Louis Evrard
Word fan van Dames OHL! 29

De Hongaarse Sára Pusztai komt over van Besiktas en versterkt voor minstens één seizoen de Leuvense aanval. Dat hebben de Leuvenaars bekendgemaakt op hun eigen website.

"De 22-jarige middenveldster Sára Pusztai kwam de afgelopen maanden uit voor Besiktas. Voordien speelde ze meer dan 7 seizoenen voor Ferencváros dat uitkomt in de NB I, de hoogste klasse van het Hongaars vrouwenvoetbal."

"Op 15-jarige leeftijd maakte Pusztai haar debuut in de A-kern, waarmee ze ondertussen 5x kampioen werd en 4x de beker won. Dankzij die kampioenschappen wist ze met Ferencváros al 5 seizoenen op rij de Champions League te behalen."

Hongaarse versterking voor OH Leuven

"Vanaf 2017 maakte de middenveldster deel uit van de nationale jeugdteams van Hongarije. In 2019 debuteerde ze in de A-kern, waar Pusztai is uitgegroeid tot een vaste waarde op het middenveld", aldus OH Leuven op haar webstek.

Het is zo ook meteen de eerste transfer voor Aline Zeler, de nieuwe 'Women Manager' van OH Leuven. Zij heeft haar eerste transfer beet en is daar zeer gelukkig mee. “Sára Pusztai is een aanvallende middenveldster die makkelijk het doel vindt."

"Een veelzijdige speelster die snel uit de voeten kan. Erg tevreden met deze aanwinst op het middenveld", klinkt het trots. We willen van de gelegenheid ook gebruik maken om de Hongaarse speelster veel succes te wensen in haar nieuwe uitdaging.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties