📷 Gent Ladies voorgesteld aan de fans op Gentse Feesten: de mooie beelden, oefenprogramma ook bekend

📷 Gent Ladies voorgesteld aan de fans op Gentse Feesten: de mooie beelden, oefenprogramma ook bekend
Foto: © photonews
Word fan van KAA Gent Ladies! 161

De KAA Gent Ladies lijken stilaan klaar voor het nieuwe seizoen. De voorbereiding heeft alvast vorm gekregen. Daarbij kwam er ook naar jaarlijkse gelegenheid een voorstelling aan de supporters op de Gentse Feesten.

Net zoals andere jaren werd ook dit jaar de Gentse ploeg voorgesteld op de Gentse Feesten. Op Sint Baafs om 15 uur is iedereen welkom voor Radio Buffalo, de omkadering rond de voorstelling van de ploegen is vanaf 18.30 uur.

Van de voorstelling werden ook mooie beelden gedeeld door de sociale mediacel van de KAA Gent Ladies. Die willen we u dan ook zeker niet onthouden, want het staat echt wel mooi ook naar de toekomst toe.

Voorstelling aan de fans

Ondertussen zijn de trainingen onder nieuwe coach Heleen Jaques wel al begonnen. Vorige week was er de eerste training, waarna via een aantal interessante oefenwedstrijden zal worden toegewerkt naar de start in de Super League. Die begint dit seizoen eind augustus voor de Belgische teams.

Op 30 augustus beginnen ze eraan tegen de KRC Genk Ladies, meteen een belangrijk duel in de strijd om de top-4 en play-off 1. Daarna zijn er duels op bezoek bij Zulte Waregem en Westerlo, dus een goede start is zeker mogelijk.

Zoektocht naar een prijs

Het wordt een eerste kennismaking met nieuwe coach Heleen Jaques en ook een aantal nieuwe speelsters en speelsters die na een avontuur elders terugkomen. De komende weken mogen nog een aantal extra versterkingen verwacht worden.

Het oefenprogramma van de Buffalo-vrouwen werd ondertussen ook prijsgegeven. Er staan onder meer oefenwedstrijden tegen het Franse Lille en het Nederlandse AZ Alkmaar op het programma, maar ook Bredene komt over de vloer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties