🎥 Waterpret met TikTok-fenomeen Céline Dept

🎥 Waterpret met TikTok-fenomeen Céline Dept
Foto: © photonews

Celine Dept is een gewezen voetbalspeelster van onder meer Cercle Brugge. Ze is echter vooral bekend geworden via de sociale media. En daar scheert ze steeds hogere toppen. Ook in 2024 doet ze niet anders.

Op youtube wist ze enkele maanden geleden de kaap van de 10 miljoen volgers te ronden, ook op TikTok is ze waanzinnig populair. Daar heeft ze ondertussen al 14,8 miljoen volgers. Weinig Belgen doen beter, integendeel zelfs.

@celinedept

Guess the age or swim.. 💦🧠 (EURO FINAL EDITION)

♬ Thank You (Not So Bad) - Dimitri Vegas & Like Mike & Tiësto & Dido & W&W & Dimitri Vegas & Like Mike

Knap werk is het ook van de jonge voetbalster, die in haar laatste filmpje opnieuw knappe dingen laat zien en dat ook aan een erg breed publiek weet te laten zien. Deze keer ging Celine Dept aan de slag met de nodige waterpret.

De voorbije dagen profiteerde ze van het warme weer om verschillende spelletjes te spelen, waarbij de persoon die niet de juiste antwoorden geeft al eens in het water kan belanden. Dat mag natuurlijk ook wel eens.

@celinedept

Repeat the trick or swim.. 😅💦

♬ original sound - Feel Good Audio

Ook jongleren en elkaars bewegingen nadoen hoorde er bij. Michiel en Celine kregen voor de gelegenheid ook een keertje hulp van de jonge Anna. Het was meerdere malen simpelweg genieten van de leuke moves die ze ten berde brachten.

Geniet mee van de voorbije filmpjes. We houden u uiteraard ook de komende dagen, weken en jaren op de hoogte van het reilen en zeilen van alles en iedereen in het vrouwenvoetbal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties