OH Leuven speelt gelijk tegen PSV Eindhoven in voorbereiding op Super League

OH Leuven speelt gelijk tegen PSV Eindhoven in voorbereiding op Super League
Foto: © Louis Evrard
Word fan van Dames OHL! 29

Op de fandag van OH Leuven was er ook de nodige aandacht voor de vrouwen van OH Leuven. Zij hadden er bovendien ook een interessante oefenwedstrijd opzitten dit weekend. De voorbereiding is volop begonnen.

De vrouwen van OH Leuven moeten het in het nieuwe seizoen doen zonder kapitein Sari Kees, Marie Detruyer en Nikée van Dijk. Zij kozen voor avonturen bij respectievelijk Leicester City, Internazionale en Twente.

Met Pia Bosmans werd dan weer wel een nieuwkomer in huis gehaald. Zij was ook meteen van waarde in een eerste oefenwedstrijd op hoog niveau voor de Leuvenaars. Daarin werd PSV Eindhoven bekampt, met een aantal oude bekenden.

2-2 gelijkspel tegen PSV

Nicky Evrard is de nieuwe doelvrouw van PSV Eindhoven - zij kwam over van Chelsea en speelde ooit nog bij OH Leuven. En met Lore Jacobs is er nog een bekende uit de Super League actief bij De Lampenclub dit seizoen.

De wedstrijd tussen OH Leuven en PSV Eindhoven eindigde uiteindelijk op een billijk gelijkspel. Naast Pia Bosmans kon ook Aurélie Reynders scoren afgelopen zaterdag. Samen zorgden ze voor een knap 2-2 gelijkspel.

Daarna was er tijd voor de fandag in Leuven, waar er ook voor de vrouwen heel wat belangstelling was. Ze gingen gewillig op de foto en deelden heel wat handtekeningen uit. Wordt dit het seizoen waarin de Leuvenaars eens een prijs pakken?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties