Gewezen Gouden Schoen Nicky Evrard heeft transfer beet

Gewezen Gouden Schoen Nicky Evrard heeft transfer beet
Foto: © photonews

Vorig seizoen moest gewezen Gouden Schoen Nicky Evrard vooral wonden likken na een ongelukkige en zware blessure. Daardoor kon ze zich in Engeland nooit helemaal doorzetten binnen de selectie.

De 29-jarige keepster Nicky Evrard heeft haar handtekening gezet onder een tweejarig contract bij PSV. Ze komt over van Chelsea, het team waar ze vorig seizoen onder contract stond maar nooit echt kon doordrukken.

Ze werd uitgeleend aan Brighton & Hove Albion en raakte bovendien ook ernstig geblesseerd. Daardoor kon ze niet al te veel wedstrijden spelen in Engeland. In Nederland gaat ze nu een nieuwe weg inslaan in haar carrière.

Jan Van Steenberghe Nicky Evrard
© photonews

Technisch Manager Maud Roetgering is op de website van PSV Eindhoven heel blij: "Met Nicky voegen we niet alleen een grote naam toe aan onze selectie, maar brengen we ons keeperskorps weer op volledige sterkte."

"Ze heeft enorm veel ervaring en de kwaliteiten om het verschil te maken. Dat doet ze niet alleen als lijnkeepster, maar ook aan de bal en als leider kan ze haar steentje bijdragen", klinkt het vol lof bij De Lampenclub.

Alles klopt volgens Evrard

Ook Evrard zelf is gelukkig met haar nieuwe deal: "Het is een hele mooie dag en ik ben heel trots dat ik vanaf nu deel uitmaak van PSV. Er zijn een heleboel redenen waarom ik hier graag wilde tekenen", aldus de keepster.

"De club is zeer ambitieus, de toekomstplannen zijn groot en het team wordt steeds sterker. Die combinatie maakt dat het verhaal voor mij klopt, want ik ben hier om voor de prijzen te spelen en om geschiedenis te schrijven met PSV."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties