Anderlecht zet titelambities kracht bij en houdt twee verdedigsters langer bij zich

Anderlecht zet titelambities kracht bij en houdt twee verdedigsters langer bij zich
Foto: © photonews
Word fan van Anderlecht! 1167

RSC Anderlecht heeft ondertussen al zeven keer op rij de titel gepakt in de Super League. Ook in de volgende jaargang willen ze er graag staan. En dus is het alle hens aan dek bij paars-wit, want er moet veel gebeuren. Er zijn alvast een paar contractverlengingen in orde gekomen.

"Toujours Mauve. Verdediger Fran Meersman verlengt bij paars-wit. La jeune joueuse a signé un contrat jusqu’en juin 2025", liet RSC Anderlecht zich deze week ontvallen op de sociale media. Daarmee hebben ze Fran Meersman langer aan zich gebonden.

De ex-speelster van de KAA Gent Ladies is zich bij RSC Anderlecht aan het opwerpen tot een absolute sterkhoudster in de defensie. En ze is bovendien ook niet de enige speelster die langer op Neerpede blijft.

Tinne Broeckaert zal ook een nieuw contract tekenen bij RSC Anderlecht. Ook deze jonge verdedigster werd op de sociale media aangekondigd als zijnde een speelster die heel trouw is aan paars-wit en 'nu tot minstens juni 2025 blijven.

"Fran en Tinne spelen beiden als verdedigers. De twee jonge speelsters, respectievelijk geboren in 2002 en 2005, speelden vorig seizoen al een rol in de titel voor RSCA Women", kirren ze ook bij paars-wit over de zaak.

Tinne Broeckaert speelt al haar hele carrière bij Anderlecht en is al twaalf jaar te vinden op Neerpede. ze doet er nu dus nog een dertiende jaargang bij en is zelf ook trots het nieuwe truitje van Anderlecht te mogen tonen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties