📷 Ook vrouwenteam Club Brugge in het nieuw gestoken

📷 Ook vrouwenteam Club Brugge in het nieuw gestoken
Foto: © Leo Stolck
Word fan van Club Brugge! 84

Het nieuwe seizoen in de Super League staat stilaan in de steigers. En dus wordt het uitkijken wat de diverse teams allemaal gaan uitspoken en hoe ze zich gaan klaarstomen om er eind augustus klaar voor te zijn. Zo ook bij Club Brugge.

Club Brugge zag zijn vrouwenteam Club YLA vorig seizoen enigszins verrassend uitpakken met bekerwinst. In de finale werd gewonnen van OH Leuven en zo deden ze mooie zaken, ook naar de toekomst toe. Die begint nu.

Mét een nieuw truitje, zoals ook voor de mannen. En dat werd op de sociale media en de webstek van Club Brugge gretig gedeeld. "Jan Breydel. Our home. Waar we verbroederen, vieren en de tegenstanders schrik aanjagen."

Nieuw truitje voor de vrouwen

"We laten het kolken, daveren en beven. Ook bij aanvang van het 50ste seizoen op Olympia blijft de waarheid recht: met ons legioen achter ons kunnen we altijd iets meer. Talloze titels werden beslist in het grootste clubstadion in België."

"In de Play-Offs van afgelopen seizoen trokken 27.000 fanatiekelingen ons nog over de eindmeet richting een 19de titel. Samen met Castore, onze nieuwe kit supplier, stellen we het shirt voor dat komend seizoen door onze spelers gedragen zal worden."

"Ook in 2024-25 is de home kit van je favoriete ploeg naar aloude traditie Blauw en Zwart. Why change a good thing? Een nieuwe zwart-wit gestreepte kraag zorgt voor een frisse toets, de mouwen zijn sinds lang opnieuw gestreept waardoor het shirt een krachtige retro look krijgt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties