Genk Ladies gaan voor pittig programma in aanloop naar Super League

Genk Ladies gaan voor pittig programma in aanloop naar Super League
Foto: © photonews
Word fan van KRC Genk Ladies! 15

De boog kan niet altijd en overal gespannen staan. Dat was ook het geval bij de speelsters in de Super League. Maar ook na een vakantieperiode breekt voor heel wat teams stilaan de echte fase van de waarheid aan.

De KRC Genk Ladies wisten afgelopen seizoen play-off 1 te halen met zes ploegen, in het komende seizoen willen ze met een jonge kern proberen de top-4 te halen. Door het nieuwe format wordt play-off 1 namelijk opnieuw kleiner.

De Limburgers mogen op vrijdag 30 augustus de competitie openen met een wedstrijd op bezoek bij KAA Gent Ladies. Meteen een belangrijk duel in de strijd om een mogelijke plek in de top-4 van het nieuwe seizoen.

Pittig internationaal programma voor KRC Genk Ladies

Op speeldag 2 volgt een thuiswedstrijd tegen nieuwkomer Westerlo, speeldag 3 geeft dan weer een aartsmoeilijke opdracht op bezoek bij OH Leuven. Een heel interessante start dus voor de KRC Genk Ladies.

Ondertussen zijn ze zich alvast aan het voorbereiden. De trainingen zijn al bezig, het oefenprogramma is alvast gecommuniceerd. Op 27 juli spelen ze hun eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen tegen Eindhoven.

Daarna volgen ook nog duels tegen Borussia Mönchengladbach, Standard, Ajax Amsterdam, Fortuna Sittard en Telstar. Daarmee krijgen de Genk Ladies een pittig internationaal programma voor de kiezen in aanloop naar de Super League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties