"Snel en efficiënt": RSC Anderlecht heeft stevige versterking beet voor Super League

"Snel en efficiënt": RSC Anderlecht heeft stevige versterking beet voor Super League
Foto: © Louis Evrard
Word fan van Anderlecht! 1168

De diverse ploegen uit de Super League zijn volop bezig met versterkingen te zoeken. RSC Anderlecht heeft alvast een versterking weten op te halen in de Ligue 1 in Frankrijk. Daarmee zetten ze hun ambities opnieuw kracht bij.

RSC Anderlecht werd de voorbije zeven seizoenen kampioen in de Super League. Ook in het komende seizoen willen ze opnieuw de oppergaai grijpen en daarvoor hebben ze ondertussen een paar interessante transfers gedaan.

Er is nu een nieuwkomer gesignaleerd op Neerpede. Laurie Teinturier heeft namelijk een contract voor twee seizoenen getekend bij de RSCA Women. De Franse speelster speelde de afgelopen seizoenen voor EA Guingamp in Ligue 1. 

RSC Anderlecht laat weten dat de speelster rugnummer 20 zal krijgen bij Anderlecht. "Laurie is geboren en opgegroeid in de regio van Ile-de-France, waar ze haar voetbalavontuur begon", aldus Anderlecht op haar webstek.

"Opgeleid als gymnastieklerares, combineerde ze dit beroep jarenlang met topsport. Toen ze bij de club Guingamp kwam, wijdde Laurie zich volledig aan voetbal. Het was vooral bij Guingamp dat Laurie opviel door haar afwerkingsvermogen en snelheid."

"Op het hoogste niveau van het Franse vrouwenvoetbal heeft ze zich gevestigd als een sleutelfiguur en een van de beste speelsters in haar team. Afkomstig uit Vitry-sur-Seine heeft Laurie een contract getekend tot juni 2026 in de hoofdstad. Laurie is deze week begonnen met trainen in het team van Dennis Moerman. Welkom in BX, Laurie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties