MidMid Cup achter de rug, met ook vier vrouwenteams in actie

MidMid Cup achter de rug, met ook vier vrouwenteams in actie

Op 28 juni stond in Antwerpen de derde editie van de MidMid Cup op het programma. Het werd er eentje met een EK-sfeertje. En het leverde ook een heel hoog niveau op, zoveel is duidelijk. Met mannen én vrouwenploegen.

Er waren profvoetballers aanwezig in Garrincha Antwerpen, maar ook heel wat liefhebbers van goed voetbal. Alle teams moesten zich in een land verkleden en op die manier werd een EK nagespeeld in de MidMid Cup.

Normaal gezien zouden er zowel twaalf mannennploegen als twaalf vrouwenploegen aantreden in Garrincha Antwerpen, maar de voorbije dagen waren er heel wat afzeggingen - vooral bij de vrouwenteams dan toch.

En dus werd uiteindelijk besloten om de vier aanwezige vrouwenteams alsnog te laten meedoen bij de mannenteams. Daardoor werd het voor de vrouwenteams een ideale manier om vooral veel te gaan bijleren.

Vier vrouwenteams tussen de mannen

Het deed niets af aan de prima sfeer in Antwerpen, met toch wel een aantal interessante vrouwen ook aanwezig. Daarbij bijvoorbeeld ook een Futsal Flame in de hoedanigheid van Aster Janssen die we nog kennen van bij Zulte Waregem en Sporting Charleroi.

De eindwinnaar van de MidMid Cup werd uiteindelijk het heel sterke Italië. "Op die manier hebben de Italianen toch nog iets gewonnen", kon er bij MidMid Meister wel om gelachen worden door Sam Kerkhofs & co.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties