De ambities van Ninove zijn weergaloos: opnieuw speelster met Super League-ervaring ingelijfd

De ambities van Ninove zijn weergaloos: opnieuw speelster met Super League-ervaring ingelijfd

Bij Ninove hebben ze een flinke stap gezet in de ontwikkeling afgelopen seizoen. Zowel de A-ploeg als de B-ploeg wisten een reeks te stijgen en om in de nieuwe reeksen er meteen te staan worden nu flink wat transfers gedaan.

"DIVAS KVK Ninove werkt al 20 jaar gestaag, stap voor stap aan de uitbouw van een duurzame meisjes- en vrouwenvoetbalwerking. Eind vorig seizoen resulteerde dit voor DIVAS A in de doorbraak naar nationaal voetbal."

"Meteen kon DIVAS B de stap zetten naar 1ste provinciale. We zijn best wel fier op beide promoties", aldus de Ninovieters in een bericht op de sociale media. En dus zijn ze ook meteen op zoek naar nieuwe speelsters.

Ook Verbruggen en Van Caesbrouck naar Ninove

Een aantal toptransfers werden ondertussen wel al afgerond en er zijn er vermoedelijk nog heel wat op komst. Linde Taghon, Sheila Broos, Lieselot De Kegel, Lyna Huizenga en Louise Wijns werden eerder al als nieuwkomer bevestigd.

Heel wat topspeelsters dus met ervaring bij Anderlecht of Eendracht Aalst in de Super League. En op die ingeslagen weg wordt simpelweg doorgegaan, want er zijn nog een paar nieuwe speelsters toegevoegd aan de rangen.

Laura Verbruggen komt over van Aalst en zal de rangen van Ninove dus ook komen versterken. En met Marie Van Caesbrouck werd daar nog een speelster opgehaald die ook ervaring heeft bij ... RSC Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties