Justine Vanhaevermaet weet dat het van moeten is in EK-kwalificaties en legt uit hoe het met haar gaat in Engeland

Justine Vanhaevermaet weet dat het van moeten is in EK-kwalificaties en legt uit hoe het met haar gaat in Engeland
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames vertrekken deze week op stage met de ploeg om zich in alle ernst te gaan voorbereiden op de belangrijke EK-kwalficatiewedstrijden tegen Denemarken (12 juli) en Spanje (16 juli). Het is van moeten, beseffen ze ook bij de Flames zelf.

Woensdag staat alles in teken van de Rode Duivels, maar ondertussen moeten de Red Flames wel een stage afwerken om zich helemaal klaar te stomen voor de EK-kwalificatiewedstrijden. Die zijn van primordiaal belang.

Justine Vanhaevermaet was op het EK 2017 al als analiste actief voor de VRT, nu zat ze bij Karl Vannieuwkerke in de studio van Sporza voor de omkadering van de wedstrijden in de groep van Engeland en Denemarken.

Red Flames
© photonews

"Ik kom net terug uit vakantie. Het deed deugd, maar ik heb veel zin om er terug aan te beginnen eerst tegen Denemarken in eigen huis en daarna op 16 juli in en tegen Spanje", aldus de middenveldster van Everton.

Het is van moeten

"Het is van moeten, toch wel. Het laatste resultaat tegen Tsjechië thuis was niet waar we op hadden gehoopt. En dus moet het beter, te beginnen tegen Denemarken", beseft Vanhaevermaet die geniet van het voetbal in Engeland.

"Ik speel er supergraag. Vrouwenvoetbal leeft er enorm, mede door het succes van de Engelse nationale voetbalploeg. Ik kom Onana af en toe tegen op het trainingsveld, een heel leuke gast", geniet ze met volle teugen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties