🎥 Ongezien: speelster slaat speelster in gezicht na krijgen van rode kaart

Ook in het vrouwenvoetbal gebeuren er al eens gekke dingen. Het was niet anders in een oefeninterland deze week tussen Marokko en de Democratische Republiek Congo. Een rode kaart leverde heel wat problemen op.

Eerst het sportieve nieuws. Marokko won de oefeninterland van Congo DR met 3-2. In Berkane kwamen de bezoeksters na twee minuten al op voorsprong, maar nog voor de rust werd het 2-1 voor de Marokkaanse vrouwen.

Na de pauze dikten ze aan tot 3-1, in de slotfase werd het alsnog 3-2. Maar daarover zal het achteraf nooit meer gaan. Met dank aan wat er vrij kort na de rust gebeurde in de wedstrijd tussen Marokko en de Democratische Republiek Congo.

Helemaal over de rooie

Op het uur werd de wedstrijd tussen beide landen namelijk plots heel wat bitser dan iemand ooit had verwacht. De aanleiding was de uitsluiting van Ruth Kipoyi. Zij ging los door op de enkels van een Marokkaanse.

De Congolese speelster die actief is bij Galatasaray in de Turkse competitie kreeg een rode kaart en daarna verloor ze pas helemaal de pedalen. Waarop ze een vuistslag uitdeelde in het gezicht van speelster Yasmine Mrabet.

Er wacht de aanvalster waarschijnlijk een lange schorsing. Op de sociale media zijn er zelfs al mensen die vragen om een levenslange schorsing. We laten het u gerust een keertje zien - oordeel gerust zelf over wat u ziet.