OH Leuven en Standard als co-leider de play-offs in, dit hebben de kapiteins te vertellen

OH Leuven en Standard als co-leider de play-offs in, dit hebben de kapiteins te vertellen
Foto: © photonews

OH Leuven en Standard staan op dit moment samen aan de leiding in de Super League, met RSC Anderlecht als derde op amper een puntje. De komende tien speeldagen in de play-off beloven dus hyperspannend te worden.

Bij RSC Anderlecht geloven ze bij monde van Laura De Neve volop in de titel. Maar wat denken ze ervan bij de concurrenten? Standard en OH Leuven beginnen als co-leider aan de play-offs en mogen dus ook zeker dromen van eindelijk (nog eens) een titel.

"Standard speelt met veel grinta, wij hebben veel talent en Anderlecht veel ervaring", houdt Sari Kees van OH Leuven de druk af bij Sporza. "De teamsfeer zit bij ons wel goed en er is minder druk dan vorig jaar, daarom kan het misschien lukken."

OH Leuven voelt minder druk van buitenaf dit seizoen

Bovendien hebben de Leuvenaars dit seizoen nog twéé kansen om een prijs te pakken. Op 1 mei is er in Leuven namelijk ook nog een bekerfinale voor eigen huis tegen Club Brugge. Daardoor kan het tot twee keer toe raak zijn.

Coutereels

Ook bij Standard is er weinig druk momenteel: "OH Leuven en Anderlecht, dat zijn de favorieten. Want OH Leuven jaagt al twee jaar op die titel en Anderlecht is al jaren op een rij kampioen.”

De Rouchettes hebben wel een voordeel dat ze in de play-offs alles op Sclessin zullen spelen. Dat kan zijn rol spelen in het titeldebat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties