Voetbalster annex model laat X ontploffen met transfernieuws

Je hebt transfers die viraal gaan om de meest diverse redenen. In het geval van een transfer uit het Engelse vrouwenvoetbal gokken we dat de looks er een en ander mee te maken zullen hebben. Heel Engeland is in de ban.

Kelci-Rose Bowers is een 20-jarige verdedigster van Portsmouth, die voor de laatste maanden van het seizoen werd uitgeleend aan AFC Bournemouth. Daar wil de jonge verdedigster wat extra speelminuten op doen.

Bovendien kan de jonge verdedigster ook meteen proberen te helpen haar nieuwe team van het vierde naar het derde niveau in Engeland te brengen, want promotie is nog mogelijk. TIjdens haar debuutwedstrijd scoorde ze alvast voor haar nieuwe ploeg.

De aankondiging van haar transfer op de sociale media-kanalen van AFC Bournemouth werd miljoenen keren bekeken en duizenden keren gedeeld en geliked. De repost van Bowers op X ging zo mogelijk nog meer viraal.

Modellenwerk en voetbal combineren

Kelci-Rose Bowers haar hoofdberoep is modellenwerk, het voetbal is tot op heden een extra job. Ze is ook vrij bekend op de sociale media en het bericht werd de laatste week veelvuldig gedeeld. Ook op Instagram heeft ze heel veel volgers, dat kan ook een rol spelen.

Bowers was in het verleden ook jeugdinternational bij The Three Lionesses. In die hoedanigheid speelde ze ooit zelfs tegen de jonge Red Flames.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Lees alles over het vrouwenvoetbal via www.vrouwenvoetbalkrant.be!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties